Uitnodiging voor leden en niet-leden

Op woensdagavond 13 maart 2019 houdt de vereniging haar jaarvergadering. Deze vergadering vindt plaats in dorpshuis Nij Franjum en begint om 20.00 uur.

Vanwege de vele positieve reacties heeft het bestuur óók dit jaar weer een spreker uitgenodigd op haar jaarvergadering.Wij hebben deze keer notaris Koelma van Jelsma Koelma Notarissen en juridische adviseurs uitgenodigd die bereid is ons meer te vertellen over erven en het erfrecht.

Vragen zoals bijvoorbeeld: wie zijn erfgenamen…., wie regelt de erfenis met of zonder testament…., moet ik een erfenis verwerpen of aanvaarden…., hoe werkt de procedure bij beneficiair aanvaarden van een erfenis……of hoe kan ik een erfenis verwerpen ?Allemaal vragen waar we gelukkig niet iedere dag mee in aanraking komen maar die zeker nuttig zijn om te weten.

Daarom: wees van harte welkom op onze jaarvergadering. Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen op deze avond.

U bent welkom om 20.00 uur in Nij Franjum. Wilt u alleen de lezing bijwonen, loop gerust om 20.30 uur binnen.

Graag tot ziens op woensdagavond 13 maart.

Het Bestuur.